Френският министър на финансите похвали Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена

...
Френският министър на финансите похвали Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена
Коментари Харесай

Френският финансов министър: Кристалина Георгиева върши чудесна работа начело на МВФ

Френският министър на финансите похвали Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение за " страхотната работа ", която прави като ръководещ шеф на Международния валутен фонд.

На срещата на Г-20 в Сао Пауло Брюно Льо Мер съобщи, че ще поддържа българката за втори мандат. Кампанията за нов началник на финансовата институция към този момент е в ход, защото сегашният мандат на Георгиева изтича през октомври.

Засега тя да заобикаля да отговори дали би се кандидатирала и в сряда съобщи, че сега е съсредоточена върху работата си като шеф на Международния валутен фонд.

" Искам единствено да подчертая, че Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение прави чудесна работа като ръководещ шеф на МВФ, а когато имаш човек, който прави чудесна работа, постоянно е по-добре да задържиш същия човек на същия пост ",заяви Брюно льо Мер, министър на финансите на Франция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР